Rijschool
machtigen

CBR

Op Mijn CBR kun je je zaken regelen met het CBR. Eenvoudig en snel.Je moet wel eerst inloggen met je eigen DigiD. Zorg voor voldoende beveiliging van je gegevens als je een openbare computer gebruikt. Ben je klaar? Vergeet dan niet uit te loggen.

Hoe werkt DigiD?

Je verlaat even Mijn CBR, en komt terecht op de website van DigiD. Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf weer terug bij Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op www.digid.nl. Gebruik nooit een DigiD van een ander, ook niet van je ouders, kinderen, broer of zus. Kun je geen DigiD aanvragen? Machtig je rijschool dan via dit formulier (voor het reserveren van een praktijkexamen of toets voor de personenauto). Je kunt een aanvraagformulier voor een theorie-examen opvragen via de klantenservice.

Hoe
kun je je rijschool machtigen

Om je examens op tijd en gemakkelijk te regelen kan jij je rijschool machtigen. Je rijschool kan dan met toestemming van jou je examens aanvragen en reserveren. Dat gaat zo:

1. Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via www.digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een code om je DigiD te activeren. Onthoud je inloggegevens goed.

2. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in met je-DigiD gegevens.

3. Vul op Mijn CBR het rijschoolnummer van Rijschool ABL in 3990F8 en kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan de rijschoolnaam die je kent en die op je lesvoertuig staat. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.

4. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

5. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

Rijschool machtigen

Frankrijklaan 55,
2034BB, Haarlem


Bel ons:
023-3034695

discov

Rijschool ABL | KVK 58227474