Onze
werkwijze

belangrijk

Dat jij met een goed en een vertrouwd gevoel kan beginnen aan je autorijlessen, zodat je alle drempels naar je rijbewijs kunt ontwijken.

Lessen naar jouw wensen

Bij Rijschool ABL wordt er rekening gehouden met jou. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar jouw ontwikkelingen. Op deze manier kan er goed afgestemd worden hoe wij jou het beste naar je rijbewijs kunnen leiden.

kwaliteit

Met een rijinstructeur die RIS gecertificeerd is, zijn de lessen gegarandeerd van hoge kwaliteit. De rijlessen zullen stap voor stap jou leiden naar je rijbewijs. Op deze manier leer jij goed en veilig auto rijden.

Over
Rijschool ABL

Dit is Rijschool ABL

Rijschool ABL is de rijschool specialist in Haarlem en omgeving! In zeer korte tijd heeft Rijschool ABL heel veel indruk gemaakt door haar manier van lesgeven. Bij Rijschool ABL kan jij rekenen op een voordelige, gezellige en professionele manier van rijlessen volgen om je rijbewijs te behalen!

Bij Rijschool ABL staat persoonlijke aandacht, gekoppeld aan een goede kwaliteit, centraal . Met de RIS gecertificeerde rijinstructeur krijg jij de rijopleiding die het beste bij jou past. Aan de hand van jou rijvaardigheden wordt er een stappenplan(leskaart) gemaakt, om jou zo bewust en snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen. Dat bekent dus dat de rijlessen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en naar jouw wensen. Ook tijdens de rijlessen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de rijvaardigheden en ontwikkelingen. Op deze manier streeft Rijschool ABL ernaar nooit meer lessen te geven dan dat jij nodig hebt.

Met de scherpe tarieven en de lesmethode van Rijschool ABL betaal jij nooit te veel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij met een goed gevoel achter het stuur zit.

Ervaring Van
Leerlingen

OMG ik heb me rijbewijs gehaald!! Helemaal blij! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Rijschool ABL.

Nathalie Hink

Door Avni van Rijschool ABL heb ik mijn rijbewijs gehaald. Door hem kreeg ik meer inzicht in het verkeer en het aller belangrijkste: ik had een goede band met hem. Als je het goed kan vinden met je rij-instructeur rijdt je ook met plezier.

Amber Mathijssen

Door vrienden ben ik in contact gekomen met Rijschool ABL. Daar heb ik mijn rij-instructeur Avni leren kennen en ik vind hem de perfecte en best.Hij stelt je op je gemak en dat is gewoon erg fijn!! Deze rijschool is een absolute aanrader.

Kiara Lemmens

Onze
Partners